Hi! Ik ben Sabine

Al vanaf kleins af aan ben ik gek op dieren, ik rij sinds mijn 6e paard en had het liefst op die leeftijd ook al een hond willen hebben. Zo rond mijn 12e gingen allebei mijn wensen in vervulling, een eigen paard en een hond thuis. De liefde voor dieren is alleen maar gaan groeien, hoe heerlijk ik het daarom ook vind om nu wekelijks met deze dieren te mogen werken! 

Halverwege mijn middelbare schooltijd moest ik gaan bedenken wat mijn vervolgopleiding zou gaan worden, ik had geen idee. Tot mijn paard minder fijn ging lopen en ik merkte dat hij beperkt werd tijdens het bewegen, daarom liet ik een dierfysiotherapeut komen. Toen ik haar aan het werk zag wist ik dat wil ik ook doen! Hiervoor moest ik wel eerst de 4 jarige opleiding humane fysiotherapie doen, hoe meer ik hier over na dacht hoe meer het mij ging aantrekken. Dus nu, 2 opleidingen verder ben ik fysiotherapeut voor mens en dier.

Ik heb bijna 15 jaar een eigen paard gehad, en 11 jaar een hond, allebei op een mooie oude leeftijd in moeten laten slapen. De laatste jaren, tijdens mijn opleiding tot dierfysiotherapeut heb ik nog veel op beide dieren kunnen oefenen en daardoor zo lang mogelijk kunnen genieten tijdens de bosritten met mijn paard en wandelingen met de hond. Het gevoel dat je zo'n dier na een behandeling ziet opknappen is heerlijk, dat wil ik elke diereigenaar kunnen geven!  

Tijdens mijn behandelingen is mijn streven om het dier zo pijnvrij mogelijk te kunnen laten bewegen, het dier moet zich weer fijn gaan voelen in zijn eigen lijf. Mijn passie is om niet alleen advies te kunnen geven over het bewegingsapparaat van het dier maar over alles wat erbij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan voeding, trainingsmogelijkheden en revalidatie. De komende tijd zal ik daarom cursussen gaan volgen, nieuwe kennis op gaan doen zodat ik jouw dier zo goed mogelijk kan helpen. 

Sabine Ros Dierfysiotherapie

Wattbaan 31-9

3439ML Nieuwegein

+31652127952

info@sabinerosdierfysiotherapie.com

  • Facebook
  • Instagram

KVK nummer: 72117079

BTW nummer: NL002239492B81

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren (NVFD)